FESTIVAL “LUZ Y VANGUARDIAS 2017”

FESTIVAL “LUZ Y VANGUARDIAS 2017”

El Ayuntamiento de Salamanca ha comisionado al ganador del concurso celebrado en la primera edición, Slidemedia Lab, la creación de una obra que se expuso durante el Festival en los jardines de la Plaza de Colón. Es una propuesta de proyección tridimensional sobre una escultura circular fija, suspendida en el aire sobre la que se proyecta desde dos videoproyectores situados uno frente al otro con la pieza en el centro. La pieza es interactiva con un grupo reducido de espectadores, que situados en un área de acción pueden manipular las proyecciones y “pintar” sobre la escultura a través...

+

MUSICOTERÀPIA DELS ELEMENTS

MUSICOTERÀPIA DELS ELEMENTS

Canalitzar energies i vibrar harmònicament amb el cos mitjançant l'art i l amúsica. De la mà de Sergi Pelayo

+

EXPO WERENS “ART URBÀ”

EXPO WERENS “ART URBÀ”

Exposición de arte urbano de la mano de Werens  y fiesta de inauguración con los dj's: Edgar Real y Patrick Grau.

+

MOSTRA RV

MOSTRA RV

Exposició permanent d'art multimèdia i instal·lacions audiovisuals interactives, on el públic pot participar i experimentar amb les noves tecnologies que seran el delit dels més curiosos. Realitat virtual o augmentada, hologrames, imatges i jocs en 360o, interactius i didàctics, noves aplicacions divertides per crear jugant i passar-ho bé mentre aprens una mica més de les possibilitats que ens ofereix la tecnologia en el futur.

+

INAUGURACIÓ

INAUGURACIÓ

Esdeveniment d'inauguració Chill Out concert d'Òpera Mistica amb Sergi Pelayo, Jann i Albaro- deco per Xavi Cots Psymushroom.

+