Una de les nostres premisses és impactar el públic amb noves experiències i deixar satisfets als nostres clients al superar amb escreix les seves expectatives, gaudim amb el nostre treball, dediquem tota la nostra energia en cada projecte i ens agrada que sigui de la millor qualitat, som pulcres i professionals, estem en sincronia amb el progrés i evolució de les noves tecnologies aplicades a les arts visuals, escèniques i animació en esdeveniments.

Som un col·lectiu d’artistes, de les arts plàstiques i escèniques, el món del graffiti, el disseny, l’edició de vídeo i producció de música electrònica.

Un equip creatiu i tècnic format per professionals del món de l’espectacle que des de fa 20 anys hem dedicat sempre la nostra vida i treballat en projectes audiovisuals, de decoració i animació en els esdeveniments i festivals més punters de música electrònica arreu del món.

Hem cursat els nostres estudis a les escoles d’art, disseny gràfic i escenografia de referència a Barcelona, Londres i Berlin com: Institut la Massana, Escola Illa, Escola Eina, Escola Llotja … Des de principis dels noranta, hem dedicat la nostra vida laboral a dissenyar i produir espectacles, construir escenografies, organitzar esdeveniments, decorar espais i realitzar projectes per a muntatges audiovisuals.

Ens hem anat adaptant als temps, evolucionant la nostra obra i crescut com a professionals artistes d’avantguarda, al mateix temps que apreníem i ens familiaritzem amb les noves tècniques que han anat apareixent amb els anys, sempre volent innovar amb les nostres creacions, investiguem amb tecnologies que s’han convertit en les nostres eines quotidianes per realitzar els nostres treballs.

Fundador del projecte Espai Futurama. Direcció artística, producció d'espectacles, dj, productor musical, instal·lacions multimèdia.

PATRICK GRAU

SLIDEMEDIA. Professor de videoart, instal·lacions multimèdia, VJ, mapping, producció d'espectacles.

FAUSTO MORALES

Enginyer i tècnic de so, dj, professor de AbletonLive i productor musical ..

EDGAR REAL

Cofundador i coordinador del projecte Futurama. Producció espectacles, professor arts escèniques. Actor i director artístic.

MAX WOISKI

Dissenyador gràfic, community manager, dj i productor musical.

MARTÍ REAL

Fundador d'Imapktes Visuals, artista d'art urbà, productor d'espectacles i instal·lacions multimèdia.

WERENS